Vegan σοκολατένια Cupcakes

penny
0

 



Vegan σοκολατένια Cupcakes

 

Υλικά

Για τα cupcakes

  • 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι μαλακό
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζάνι κακάο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Λίγο σκόνη κανέλας
  • 1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
  • 6 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Για την κρέμα

  • 1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
  • 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλιτζάνι κακάο
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένο
  • 6 κουταλιές της σούπας γάλα αμυγδάλου
  • Ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C και τακτοπιήστε 15 φορμάκια για muffin.

 Εκτέλεση

Κοσκινίστε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι και την κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου, το λάδι, το ξύδι και τη βανίλια και χτυπήστε καλά, μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα. Γεμίστε τα φορμάκια με τη βοήθεια ενός κουταλιού και ψήστε τα κέικ για περίπου 20 λεπτά.

 

Για την κρέμα, χτυπήστε καλά το λάδι καρύδας και την καστανή ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τη σκόνη βανίλιας και κακάου και ανακατέψτε τα καλά. Ανακατέψτε σε 1 φλιτζάνι τη ζάχαρη άχνη, χτυπώντας μέχρι να μαλακώσει και στη συνέχεια προσθέστε το γάλα αμυγδάλου, μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη, χτυπώντας ξανά καλά μέχρι να γίνει λείο και αφράτο. Για το ροζ χρώμα, παραλείψτε τη σκόνη κακάου και προσθέστε αντ 'αυτού ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής.

 

Απλώστε την κρέμα με ένα κορνέ πάνω από τα cupcakes που είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

 

Τα cupcakes θα διατηρηθούν για έως και 3 ημέρες.

Καλή Επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*