Cheesecake καρδια του αγιου Βαλεντινου

penny
0

Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτί μπερ
4 κουταλιές της σούπας  βούτυρο
2 κουταλιές μερέντα
2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
Πρέζα αλάτι
2 κουταλιές της σούπας κακάο

Επικάλυψη:
1 κιλό φρέσκες ή κατεψυγμένες φράουλες

1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 βανίλιας
1 φάκελος ζελατίνη
Γέμιση
1 κιλό τυρί κρέμα Ζάχαρη
1βανίλια 
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Προετοιμάστε την κρούστα :
Αλέθουμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν  μια λεπτή σκόνη . Προσθέστε το βούτυρο , την μερέντα την ζάχαρη , το αλάτι και το κακάο σε σκόνη και τα ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν καλά .

Αδειάζετε το περιεχόμενο με το μπισκότο σε μία φόρμα σε σχήμα καρδιάς
Ετοιμάστε το γλάσο Φράουλας :
Σε μια κατσαρόλα προσθέστε τις φράουλες , τη ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας νερό . Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι φράουλες  .Με ένα μπλέντερ κάνετε τις φράουλες πολτό. Βάζετε τη ζελατίνη με 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό σε ένα μικρό μπολ . Αφήστε την για περίπου 1-2 λεπτά.Βάλτε τη ζελατίνη με τις φράουλες και αφήστε τις να βράσουν σε χαμηλή φωτιά .Όταν  η ζελατίνη έχει διαλυθεί τελείως. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά .

Γέμιση :
Σε ένα μίξερ κτυπήστε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη σε μέτρια - χαμηλή ταχύτητα ,μέχρι να γίνει λείο . Προσθέστε την βανίλια . Προσθέστε λίγο πολτό από τις  φράουλες ενώ πρώτα έχετε κρατήσει 1 φλιτζάνι του τσαγιού για το γαρνίρισμα.

Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξη.Ενώνετε την κρέμα με το τυρί και την κρέμα γάλακτος και την στρώνετε πάνω από την βάση με το μπισκότο
Τέλος απλώνετε από επάνω το γλάσο φράουλας και με ένα κορνέ κάνετε σχέδια η γράφετε με λίγο από την κρέμα τυριού που έχετε φυλάξει.
Καλή επιτυχία!!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*