
Τουρτα με κρεμα αμυγδαλου και σαβαγιαρ
Υλικά 200 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα, 250 γρ. βούτυρο, 5 κρόκους από πολύ φρέσκα αυγά, 200 γρ. ζάχαρη άχνη, 400 ml κρέμα γάλακτος...
Υλικά 200 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα, 250 γρ. βούτυρο, 5 κρόκους από πολύ φρέσκα αυγά, 200 γρ. ζάχαρη άχνη, 400 ml κρέμα γάλακτος...
Υλικά Για τις κρέπες 100g αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη 2 μεγάλα αυγά 1 κο...