Υλικά
4 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
500 γραμμάρια φράουλες ψιλοκομμένες
6 φύλλα ζελατίνα
1 φλιτζάνι γάλα (χωρίς λιπαρά)
1 μερίδα λικέρ κεράσι
Εκτέλεση
Βάζετε το γάλα μαζί με τη ζελατίνα
σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια
φωτιά για 10 λεπτά να λιώσει.
Αποσύρετε από τη φωτιά και
αφήνετε να κρυώσει (όχι να παγώσει).
Στη συνέχεια βάζετε την κρέμα
γάλακτος στο μίξερ να κτυπηθεί για
15 λεπτά.Μετά προσθέτετε την ζάχαρη, τις
φράουλες, το λικέρ, το γάλα με τη
ζελατίνα ανακατεύοντας σιγά-σιγά.
Κατόπιν βάζετε το μους σ' ένα μπολ
ή σε μικρά μπολάκια και στο ψυγείο
για 2-3 ώρες να παγώσει.
Σερβίρετε κρύο
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε την και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
4 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
500 γραμμάρια φράουλες ψιλοκομμένες
6 φύλλα ζελατίνα
1 φλιτζάνι γάλα (χωρίς λιπαρά)
1 μερίδα λικέρ κεράσι
Εκτέλεση
Βάζετε το γάλα μαζί με τη ζελατίνα
σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια
φωτιά για 10 λεπτά να λιώσει.
Αποσύρετε από τη φωτιά και
αφήνετε να κρυώσει (όχι να παγώσει).
Στη συνέχεια βάζετε την κρέμα
γάλακτος στο μίξερ να κτυπηθεί για
15 λεπτά.Μετά προσθέτετε την ζάχαρη, τις
φράουλες, το λικέρ, το γάλα με τη
ζελατίνα ανακατεύοντας σιγά-σιγά.
Κατόπιν βάζετε το μους σ' ένα μπολ
ή σε μικρά μπολάκια και στο ψυγείο
για 2-3 ώρες να παγώσει.
Σερβίρετε κρύο
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε την και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου