Υλικά
1 πακέτο ζυμης σφολιατας
1 κροκο αυγου
1 κ.σ. Γάλα
2 κ.σ.περλες ζάχαρης
4 κ.σ. Φρουι γλασε βερικοκα
2 κ.σ. Χυμό λεμονιού
1 κ.σ.τριμμενα αμύγδαλα
Εκτελεση
Ανοίγεται την σφολιατα πανω σε αλευρωμενη επιφάνεια .Κοβετε με φορμακια τα κουλουρακια και τα τοποθετείτε σε ταψί καλυμμένο με λαδοκολαΣτη συνέχεια ψήνεται στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά .Στη συνέχεια ζεσταινετε τα φρουι γλασε και τα ανακατευετε με τον χυμό λεμόνι και τα αμύγδαλα.Αλειφετε με αυτό τα κουλουρακια όσο είναι ζεστά και τέλος τα πασπαλιζετε με τις περλες τις ζάχαρης
Καλή επιτυχία!!!
1 πακέτο ζυμης σφολιατας
1 κροκο αυγου
1 κ.σ. Γάλα
2 κ.σ.περλες ζάχαρης
4 κ.σ. Φρουι γλασε βερικοκα
2 κ.σ. Χυμό λεμονιού
1 κ.σ.τριμμενα αμύγδαλα
Εκτελεση
Ανοίγεται την σφολιατα πανω σε αλευρωμενη επιφάνεια .Κοβετε με φορμακια τα κουλουρακια και τα τοποθετείτε σε ταψί καλυμμένο με λαδοκολαΣτη συνέχεια ψήνεται στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά .Στη συνέχεια ζεσταινετε τα φρουι γλασε και τα ανακατευετε με τον χυμό λεμόνι και τα αμύγδαλα.Αλειφετε με αυτό τα κουλουρακια όσο είναι ζεστά και τέλος τα πασπαλιζετε με τις περλες τις ζάχαρης
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου