Υλικά : 
Ασπράδι αυγού: 1 μεγάλο
Άχνη ζάχαρη: 1 1/2 κούπα
Χυμός λεμονιού: 1/2 κουταλάκι τσαγιού
Εκτέλεση:
Χτυπάτε σε μπολ, ελαφρά το ασπράδι με το χυμό λεμονιού. Προσθέτετε λίγη - λίγη την άχνη ζάχαρη, χτυπώντας, μέχρι να την απορροφήσει όλη.
Χρησιμοποιήτε το γλάσο αμέσως, ως έχει ή χρωματισμένο με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα, πρέπει να το κλείσετε σε σακούλα, χωρίς καθόλου αέρα, γιατί στεγνώνει.
Ασπράδι αυγού: 1 μεγάλο
Άχνη ζάχαρη: 1 1/2 κούπα
Χυμός λεμονιού: 1/2 κουταλάκι τσαγιού
Εκτέλεση:
Χτυπάτε σε μπολ, ελαφρά το ασπράδι με το χυμό λεμονιού. Προσθέτετε λίγη - λίγη την άχνη ζάχαρη, χτυπώντας, μέχρι να την απορροφήσει όλη.
Χρησιμοποιήτε το γλάσο αμέσως, ως έχει ή χρωματισμένο με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα, πρέπει να το κλείσετε σε σακούλα, χωρίς καθόλου αέρα, γιατί στεγνώνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου