Υλικά
200 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα, κομμένη σε κομμάτια
125 ml (1/2 φλιτζάνι) κρέμα γάλακτος με ζελατίνη και 35% περιεκτικότητα σε λιπαράΕκτέλεση
Λιώστε τη σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί. Αφήστε το μείγμα σας για 30 λεπτά να κρυώσει ελαφρά, καλύψτε το με διάφανη μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σκληρύνει. Χτυπήστε το γλάσο με το μίξερ να αφρατέψει.
Με ένα μαχαίρι απλώστε το γλάσο σας ομοιόμορφα πάνω από το γλυκό σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου