Γλάσο καραμέλας

                                                                                                                Υλικά
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1 κούπα κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρό πάτο τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Μετά από 2-3 λεπτά, αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί το κορν φλάουρ και ξαναβάζουμε σε μέτρια φωτιά να βράσει για λίγο ακόμα, μέχρι να πήξει ελαφρά.
Αφήνουμε το γλάσο να κρυώσει 

Γλυκές αμαρτίες Designed by Templateism Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.