Υλικά:
Λεπτή φλούδα από 2 πορτοκάλια
5 κουμ-κουάτ,
1/2 λ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και γκρέιπ-φρουτ
250 γρ. ζάχαρη
2 φύλλα ζελατίνης.
Εκτέλεση:
Κόβετε τη φλούδα πορτοκαλιού σε λεπτές λουρίδες και τα κουμ-κουάτ σε λεπτές φέτες. Περνάτε το χυμό από σουρωτήρι. Ανακατεύετε το χυμό με τη φλούδα φρούτου, τα κουμ-κουάτ τη ζάχαρη και τη ζελατίνη και αφήνετε το μίγμα να πάρει βράση, μετά το αφήνετε να κοχλάσει επί 1 λεπτό. Βάζετε το ζελέ σε βάζα που έχετε ξεπλύνει με καυτό νερό και τα κλείνετε αεροστεγώς. Αναποδογυρίζετε τα βάζα και τ' αφήνετε να κρυώσουν.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου