ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 40 λεπτά
Υλικά:
85 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
70 γρ. φυτικό βούτυρο
300 γρ. ζάχαρη 3 αυγά
100 γρ. αλεύρι
2 βανίλιες
μία πρέζα αλάτι
μία κ.σ. φιστίκια Αιγίνης
Εκτέλεση:
Λιώνετε σε μπεν μαρί m σοκολάτα με το βούτυρο. Μόλις είναι έτοιμο, βγάζετε προσεκτικά το μίγμα από το μπεν μαρί και, ανακατεύοντας συνέχεια, προσθέτετε με τη σειρά τη ζάχαρη, τα αυγά, το αλεύρι, το αλάτι και τη βανίλια.
Αλείφετε με βούτυρο m βάση αλλά και τις εσωτερικές πλευρές ενός ταψιού περίπου 20χ20 εκ. και ράνετε μέσα όλη την ποσότητα του μίγματος. Το ισιώνετε απαλά χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός κουταλιού (μέχρι να γίνει ομοιόμορφο) και το βάζετε στο ταψί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσει η επιφάνειά του.Το αφήνετε να κρυώσει. "Έπειτα το κόβετε σε κομμάτια, πασπαλίζετε με φιστίκια και σερβίρετε.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου