Υλικά
250 γρ. αλεύρι
200 γρ. βούτυρο,
1 κουταλάκι μπέικιν πάσυντερ
Ι αυγό
ΙΟΟγρ. φουντούκια
200 γρ. ζάχαρη
108 γρ. καρυδόψιχα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μείγμα αφράτο. Ρίχνουμε το αυγό και εξακολουθούμε το χτύπημα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπέικιν πάσυντερ. Προσθέτουμε τα φουντούκια και την καρυδόψιχα, τριμμένα. Ανακατεύουμε καλά. Ντύνουμε ταψί με λαδόκολλα. Χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια παίρνουμε λίγη από τη ζύμη και πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού. Τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα σε απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν. Πάνω σε κάθε μπισκότο πιέζουμε λίγη καρυδόψιχα ή φουντούκι. Ψήνουμε τα μπισκότα σε μέτριο φούρνο στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε τα και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
250 γρ. αλεύρι
200 γρ. βούτυρο,
1 κουταλάκι μπέικιν πάσυντερ
Ι αυγό
ΙΟΟγρ. φουντούκια
200 γρ. ζάχαρη
108 γρ. καρυδόψιχα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μείγμα αφράτο. Ρίχνουμε το αυγό και εξακολουθούμε το χτύπημα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπέικιν πάσυντερ. Προσθέτουμε τα φουντούκια και την καρυδόψιχα, τριμμένα. Ανακατεύουμε καλά. Ντύνουμε ταψί με λαδόκολλα. Χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια παίρνουμε λίγη από τη ζύμη και πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού. Τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα σε απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν. Πάνω σε κάθε μπισκότο πιέζουμε λίγη καρυδόψιχα ή φουντούκι. Ψήνουμε τα μπισκότα σε μέτριο φούρνο στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε τα και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου