Υλικά
250 γρ τυρί κρέμα
250 γρ κρέμα γάλατος
20 γρ ζάχαρη
250 γρ λευκή σοκολάτα λιωμένη
125 γρ πολτό φρούτων του πάθους ή άλλο φρούτο της προτίμησής.σας
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού λευκή σοκολάτα κομμένη σε λουρίδες για γαρνίρισμα
αρκετή σαντιγί για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βάλτε σ' ένα μπολ το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλατος, την ψιλή ζάχαρη, τη λιωμένη άσπρη σοκολάτα και χτυπήστε τα με το μίξερ ώσπου να πήξουν ελαφρά. Προσθέστε το χυμό του λεμονιού και τον πολτό των φρούτων και ανακατέψτε τα απαλά μέσα στο μείγμα με το τυρί. Μοιράστε την κρέμα που ετοιμάσατε σε 4 ποτήρια κολονάτα. Σκεπάστε τα και αφήστε τα στο ψυγείο για 1 νύχτα. Σερβίρετέ τα, αφού τα γαρνίρετέ με την άσπρη σοκολάτα κομμένη σε λουρίδες, τη σαντιγί και πολτό φρούτων.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου