Καρδια απο φρουτα

penny
0
Υλικά
Μείγμα για το μπισκότα:
60 γρ.  Ζάχαρη
1  βανίλια,
3 αυγά, 
60 γρ. αλεύρι.
1/2  κ.γ. μπέικιν πάουντερ,
25 γρ. ασπρισμένα και ψιλοτριυμένα αμύγδαλα,
30 νρ. βούτυρο.
Στρώση:
375 γρ.  μούρα,
1 κ.σ. μαρασκίνο, 
50 γο. ζάχαρη,
1 δόση σαντιγί
2 ροδάκινα κομπόστα 
4 φράουλες,
φυλλαράκια μέντα.
Γαρνίρισμα:
1 κ.σ. μαρμελάδα βερίκοκο,
(25 γρ.) κοπανισμένα φιστικιά Αίγινας.
Εκτέλεση
Μείγμα μπισκότο:
Βάζετε σε ψη­λό μπολ τη ζάχαρη, τη βανίλια και τα αυγά και τα χτυπάτε σε ζεστό μπεν μαρί να γίνουν παχύ­ρευστο κρεμώδες μείγμα. Βάζε­τε το μπολ σε μπεν μαρί με πα­γάκια και κτυπάτε το μείγμα να κρυώσει· πρέπει να είναι άσπρο κρεμώδες. Κοσκινίζετε το αλεύ­ρι με το μπέικιν πάουντερ στο μείγμα, προσθέτετε τα αμύγδα­λα και ανακατεύετε ελαφρά. Στο τέλος προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο. Βάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα με σχήμα καρδιάς. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε για περ. 20 λεπτά. Ανα­ποδογυρίζετε τη βάση μπισκότο και περιμένετε 5 λεπτά πριν ση­κώσετε τη φόρμα. Αφήνετε το μπισκότο να κρυώσει.
Στρώση: Στο μεταξύ μαρινάρετε 2/3 των μούρων σε μαρασκίνο και στο μισό της ζάχαρης και τα βάζετε στο ψυγείο. Χτυπάτε την σαντιγί και την υπόλοιπη ζάχαρη. Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες . Βάζετε πάνω στο μπισκότο τα μαριναρι­σμένα μούρα, την σαντιγί, τα υπόλοιπα μούρα, τις φέτες ρο­δάκινο και τη μέντα. Γαρνίρετε το γύρο με μαρμελάδα και φιστίκια.
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε την και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*