Υλικά
4 κατεψυγμένες γλυκές φόρμες για τάρτες, διαμέτρου 7 εκ, η καθεμιά
Κρέμα Σοκολάτας
1 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά ψιλή ζάχαρη
100 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
11/2 κουταλιά κάσταρνι πάουντερ (σκόνη κρέμα)
1 κουταλιά γάλα, επιπλέον
1 κουταλιά κρέμα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τις φόρμες σ' ένα ταψί και ψήστε τες σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά, περίπου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Αφήστε να κρυώσουν και γεμίστε τες με την Κρέμα Σοκολάτας.
Κρέμα Σοκολάτας
Ανακατέψτε το γάλα και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και βράστε το μείγμα. Απομακρύνετε το μείγμα από τη φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε τη μέχρι να λιώσει. Προσθέστε στο μείγμα το κάσταρντ και το επιπλέον γάλα. Ανακατώστε τα σε ζεστή φωτιά μέχρι να βράσουν και να σφίξουν. Στη συνέχεια σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να κρυώσουν σε Θερμοκρασία δωματίου. Χτυπήστε στο μίξερ το παραπάνω μείγμα μαζί με την κρέμα, μέχρι να γίνουν αφράτα και κρεμώδη.
Διακοσμήστε με φράουλες ή με ότι άλλο φρούτο θέλετε
Καλή επιτυχία!!!
4 κατεψυγμένες γλυκές φόρμες για τάρτες, διαμέτρου 7 εκ, η καθεμιά
Κρέμα Σοκολάτας
1 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά ψιλή ζάχαρη
100 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
11/2 κουταλιά κάσταρνι πάουντερ (σκόνη κρέμα)
1 κουταλιά γάλα, επιπλέον
1 κουταλιά κρέμα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τις φόρμες σ' ένα ταψί και ψήστε τες σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά, περίπου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Αφήστε να κρυώσουν και γεμίστε τες με την Κρέμα Σοκολάτας.
Κρέμα Σοκολάτας
Ανακατέψτε το γάλα και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και βράστε το μείγμα. Απομακρύνετε το μείγμα από τη φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε τη μέχρι να λιώσει. Προσθέστε στο μείγμα το κάσταρντ και το επιπλέον γάλα. Ανακατώστε τα σε ζεστή φωτιά μέχρι να βράσουν και να σφίξουν. Στη συνέχεια σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να κρυώσουν σε Θερμοκρασία δωματίου. Χτυπήστε στο μίξερ το παραπάνω μείγμα μαζί με την κρέμα, μέχρι να γίνουν αφράτα και κρεμώδη.
Διακοσμήστε με φράουλες ή με ότι άλλο φρούτο θέλετε
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου