Πανακοτα πορτοκαλιου

Υλικά
1'/z λίτρο κρέμα γάλακτος . 140 γρ. ζάχαρη
6 φύλλα ζελατίνας
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κουταλάκι γλυκού μέλι
2-3 ροδέλες πορτοκάλι (για το ντεκόρ)
Εκτέλεση
Βάζουμε την ζελατίνα σε κρύο νερό.. Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και τρίβουμε το ξύσμα πορτοκαλιού. Διαλύουμε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένουμε λίγα λεπτά να βγει το άρωμα από το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι.Οσο η κρέμα είνα ακόμα ζεστή, διαλύουμε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.Βάζουμε την κρέμα σε ποτήρια. Την αφήνουμε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει και βάζουμε στην επιφάνεια κάθε ποτηριού μια ροδέλα πορτοκαλιού και λίγο μέλι για να γυαλίσει.
Καλή επιτυχία!!!

Γλυκές αμαρτίες Designed by Templateism Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.