Cup Cakes τραγανα

By | Leave a Comment
Υλικά
12 χάρτινα φορμάκια
5 μπισκότα σοκολάτας
(από 70 γρ.)
250 γρ. αλεύρι
2 1/2 κ,γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ, σόδα
1 αυγό
125 γρ. ζάχαρη
1  βανίλια
80 χιλ.λ. σπορέλαιο
2 κ.σ. σοκολατούχο ρόφημα
300 γρ. ξινόγαλο
τρίμμα καρύδας για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Προθερμάνουμε το φούρνο στους180 °C. Τοποθετούμε τα χάρτινα φορμάκια στο ταψί.Κόβουμε τα μπισκότα σε κομμάτια. Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε, ανακατεύοντας προσεκτικά,τη ζάχαρη, τη βανίλια, το λάδι; το σοκολατούχο ρόφημα και το ξινόγαλο. Προσθέτουμε και το μείγμα αλευριού και ανακατεύουμε μέχρινα υγρανθούν τα στεγνά υλικά. Εκτός από ένα μικρό μέρος περνάμε μέσα στη ζύμη τα κομματάκια των μπισκότων
Μοιράζουμε τη ζύμη στα φορμάκια ψήνουμε περίπου για 20΄λεπτά
Όταν είναι έτοιμα τα γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια των μπισκότων και με την τριγμένη καρύδα.
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε τα και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις