Βαση για κορμο (απο τις συνταγες τις Ελλιτσας)

By | Leave a Comment
Υλικά
1 ποτήρι ζάχαρη άχνη
1 ποτήρι κόκκινη φαρίνα
3 βανίλιες
4 αυγά
1/2 ποτήρι καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση
Χτυπάμε με το μίξερ το λάδι,την ζάχαρη και τα αυγά στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και τις βανίλιες.Όταν ανακατευτούν καλά το απλώνουμε σε ένα μακρόστενο ταψί που θα έχουμε τοποθετήσει λαδόκολα  αλίμενη με λίγο λάδι.Το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20΄λεπτά.Όταν ψηθεί το ξεκολλάμε από την λαδόκολα το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη  το κάνουμε ρόλο και το αφήνουμε για 1 ώρα να κρυώσει.Στην συνέχεια το ξεδιπλώνουμε και του βάζουμε μέσα ότι γέμιση θέλουμε.Το ξαναδιπλώνουμε και το γαρνίρουμε ανάλογα με το γούστο μας.
Καλή επιτυχία
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις