Cup cake με καραμελάκια σμάρτις

By | Leave a Comment

Αυτά τα υπέροχα μικρά γλυκίσματα τα  Cup cake με καραμελάκια σμάρτις είναι ιδανικά για παιδικό πάρτυ.

Υλικά για 12 κομμάτια 

  • βούτυρο για τη φόρμα 
  • 250 γρ. αλεύρι 
  • 2 1/2 κ.γ. μπέικιν πάου- ντερ 
  • 1/2 κ.γ. σόδα 75 γρ. καραμέλες σμάρτις 
  • 1 αυγό 
  • 60 γρ. ζάχαρη 
  • 60 γρ. λάδι 
  • 200 γρ. γιαούρτι 
  • άχνη ζάχαρη για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:
.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε τις κοιλότητες του ταψιού για Cup cake.
Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και με 50 γρ. των σμάρτις. Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λάδι και το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και το μείγμα αλευριού και ανακατεύουμε μέχρι να υγρανθούν τα στεγνά υλικά. Μοιράζουμε τη ζύμη ομοιόμορφα στις κοιλότητες του ταψιού για Cup cake και τα ψήνουμε περ. 20-25' στο μεσαίο ράφι του φούρνου. Αφήνουμε τα Cup cake άλλα 5' στη φόρμα να ησυχάσουν. Τα βγάζουμε και τα σερβίρουμε μαγαρισμένα με τις υπόλοιπες καραμέλες σμάρτις και πασπαλισμένα με την άχνη ζάχαρη.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις