Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού με ταχίνι

By | Leave a Comment

Υλικά:

  • 125 γραμ. ταχίνι
  • 600 γραμ. αλεύρι
  • 175 γραμ. άχνη ζάχαρη
  • 15 γραμ. μπέικιν μπάουντερ
  • 1/4 κούπας νερό
  • 1/4 κούπας χυμό πορτοκαλιού
  • 2 κουταλάκια τον γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 βανίλια
  • 1/4 κούπας φυτική κρέμα.

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το ταχίνι και τη ζάχαρη στο μίξερ, ώσπου να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά τη ζύμη. Πρέπει να είναι μαλακό το ζυμάρι μας. Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα Θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου, ώσπου να ροδίσουν.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις