Ζελέ από πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ

By | Leave a Comment
zele-apo-portokali-kai-greipfroyt

Υλικά:
Λεπτή φλούδα από 2 πορτοκάλια
5 κουμ-κουάτ,
1/2 λ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και γκρέιπ-φρουτ
250 γρ. ζάχαρη
2 φύλλα ζελατίνης.
Εκτέλεση:
Κόβετε τη φλούδα πορτοκαλιού σε λεπτές λουρίδες και τα κουμ-κουάτ σε λεπτές φέτες. Περνάτε το χυμό από σουρωτήρι. Ανακατεύετε το χυμό με τη φλούδα φρούτου, τα κουμ-κουάτ  τη ζάχαρη και τη ζελατίνη και αφήνετε το μίγμα να πάρει βράση, μετά το αφήνετε να κοχλάσει επί 1 λεπτό. Βάζετε το ζελέ σε βάζα που έχετε ξεπλύνει με καυτό νερό και τα κλείνετε αεροστεγώς. Αναποδογυρίζετε τα βάζα και τ' αφήνετε να κρυώσουν.
Καλή επιτυχία!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις