Μαριναρισμένο σταφύλι

By | Leave a Comment
marinarismeno-stafili

Υλικά: 200 γρ σταφύλι,
2 κ.σ.  κονιάκ,
1 κ.α. μέλι  1 πακ.  μους σοκολάτας
Γαρνίρισμα: 
2 καρύδια μοιρασμένα στα δυο
κροκάν
φυλλαράκια  μέντας
Εκτέλεση: 
Πλένετε το σταφύλι, το ξεφλουδίζετε, αφαιρείτε τα κουκούτσια και το μαρινάρετε για 2 ώρες σε αλκοόλ. Βάζετε μετά το σταφύλι σε 2 μπολ. Αναμιγνύετε την υπόλοιπη μαρινάδα με μέλι και ραντίζετε το σταφύλι. Βγάζετε μους με ένα κουτάλι σούπας και το βάζετε πάνω στο σταφύλι. Γαρνίρετε το επιδόρπιο με καρύδια μοιρασμένα στα δυο, κροκάν και φυλλαράκια μέντας και το σερβίρετε με μπισκοτάκια.

Καλή επιτυχία!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις