Μπράουνις με φιστίκια

By | Leave a Comment
IMG_20140406_0026 - Αντίγραφο
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 12 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 40 λεπτά
Υλικά:
85 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
70 γρ. φυτικό βούτυρο
300 γρ. ζάχαρη 3 αυγά
100 γρ. αλεύρι
2 βανίλιες
μία πρέζα αλάτι
μία κ.σ. φιστίκια Αιγίνης
Εκτέλεση:
Λιώνετε σε μπεν μαρί m σοκολάτα με το βούτυ­ρο. Μόλις είναι έτοιμο, βγάζετε προσεκτικά το μίγ­μα από το μπεν μαρί και, ανακατεύοντας συνέχεια, προσθέτετε με τη σειρά τη ζάχαρη, τα αυγά, το α­λεύρι, το αλάτι και τη βανίλια.
Αλείφετε με βούτυρο m βάση αλλά και τις εσω­τερικές πλευρές ενός ταψιού περίπου 20χ20 εκ. και ράνετε μέσα όλη την ποσότητα του μίγματος. Το ι­σιώνετε απαλά χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ε­νός κουταλιού (μέχρι να γίνει ομοιόμορφο) και το βάζετε στο ταψί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρ­νο στους 180°C για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσει η επιφάνειά του.Το αφήνετε να κρυώσει. "Έπειτα το κόβετε σε κομμάτια, πασπαλίζετε με φιστίκια και σερβίρετε.
Καλή επιτυχία!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις