Επιδόρπιο με εξωτικά φρούτα

By | Leave a Comment
epidorpio-me-eksotika-froyta

Υλικά:
Ι κιλό εξωτικά φρούτα, π.χ. μάγκο, παπάγια,λωτοί,ανανά,αβοκάντο
Σος βερίκοκο:
100 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
Ι  κ.σ. ζάχαρη
Ι κ.σ. μπρά­ντι από βερίκοκο.
Σος φράουλα:
100 γρ. μαρμελάδα φράου­λα
1 κ.σ. ζάχαρη
Ι κ.σ. λικέρ πορτοκάλι
Σος με σαντιγί:
100 γρ Σαντιγύ
Εκτέλεση:
Πλένετε τα φρούτα, τα καθαρίζετε αν χρειά­ζεται και κόβετε σε φέτες ή λωρίδες ανάλο­γα.
Σος βερίκοκο: Περνάτε τη μαρμελάδα από τουλπάνι,αναμιγνύετε με τη ζάχαρη και βράζετε.Προσθέτετε το μπράντι, ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσει.
Σος φράουλα: Περνάτε τη μαρμελάδα από τουλπάνι, αναμιγνύετε με τη ζάχαρη και βράζετε. Προσθέτετε το λικέρ, ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσει.
Σος με Σαντιγύ:Κτυπάτε  για να πήξει.
Βάζετε την κίτρινη και την κόκκινη σος σε πιά­τα και αφήνετε να τρέξουν το ένα μέσα στο άλλο. Προσθέτετε σαντιγί  στο πιάτο και απλώνετε ακανόνιστα με μια οδοντογλυφίδα.Τοποθετείτε τα φρούτα όμορφα στα πιάτα.
Καλή επιτυχία!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις