Ταρτακια μηλου με κανελα

By | Leave a Comment
Υλικά
175 γρ. έτοιμο φύλλο σφολιάτας
3 μικρά ξινόμηλα
2 κουταλιές μαρμελάδα βερίκοκο
χυμός 1 λεμονιού
I κουταλάκι κανέλα σκόνη
λίγη ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και
το περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Κόβουμε με στρογγυλό  ποτήρι δύο στρογγυλούς δίσκους από το φύλλο σφολιάτας.Ντύνουμε ταψί με λαδόκολλα. Τοποθετούμε πάνω τούς δίσκους σφολιάτας, τους αλείφουμε με τη μαρμελάδα και τοποθετούμε το μήλα. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Ψήνουμε τα ταρτάκια σε μέτριο φούρ­νο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. Τα γαρνίρουμε με λίγα σιρόπι σοκολάτας και τα σερβίρουμε ζεστά.

Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε τα και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις