Μπισκοτα με φουντουκια και καρυδια

By | Leave a Comment
Υλικά
250 γρ. αλεύρι
200 γρ. βούτυρο,
1 κουταλάκι μπέικιν πάσυντερ
Ι αυγό
ΙΟΟγρ. φουντούκια
200 γρ. ζάχαρη
108 γρ. καρυδόψιχα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μείγ­μα αφράτο. Ρίχνουμε το αυγό και εξακολουθούμε το χτύπη­μα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπέικιν πάσυντερ. Προ­σθέτουμε τα φουντούκια και την καρυδόψιχα, τριμμένα. Ανα­κατεύουμε καλά. Ντύνουμε ταψί με λαδόκολλα. Χρησιμο­ποιώντας δύο κουτάλια παίρνουμε λίγη από τη ζύμη και πλά­θουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού. Τα τοποθετούμε πά­νω στη λαδόκολλα σε απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν. Πάνω σε κάθε μπισκότο πιέζουμε λίγη καρυδόψιχα ή φου­ντούκι. Ψήνουμε τα μπισκότα σε μέτριο φούρνο στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν
Καλή επιτυχία!!!
Φτιάξετε τα και θα με θυμηθείτε.Θα χαρώ πάρα πολύ να αφήσετε το σχόλιο σας ή ακόμα να μοιραστείτε κάποια δική σας συνταγή μαζί μου!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις