cup cake γεμιστα με σοκολατα

By | Leave a Comment

Υλικά
24 χάρτινα φορμάικα
500 γρ. αλεύρι μαλακό
4 κ.γ. κανέλα τριμμένη 3+1/2 κ.γ. μπεικιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
2 αυγά
230 γρ. ζάχαρη
100 .γρ βιτάμ
250 γρ. γιαούρτι+200 γρ κρέμα γάλακτος
55 γρ. σοκολάτα ρόφημα
1 κουβερτούρα σε κομματάκια  δάκρυα σοκολάτας ή τρούφα  για το γαρνίρισμα και ζάχαρη άχνη
Όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου.
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε  το αλεύρι  προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ  την σοκολάτα σκόνη την κανέλα και την σόδα .Χτυπάμε τη ζάχαρη  τα αυγά και προσθέτουμε σιγά σιγά  το βιτάμ, το γιαούρτι και τα προσθέτουμε στο αλεύρι και τα ανακατεύουμε καλά.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190΄βαθμούς Βάζουμε τα χάρτινα φορμάικα στο ταψί.Αδειάζουμε στα φορμάικα τη μισή ζύμη Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα.Τοποθετούμε από λίγο λιωμένη σοκολάτα σε κάθε φαρμάκι.,Συμπληρώνουμε με την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε για 25΄ με 30΄λεπτά Σερβίρουμε γαρνιρισμένα με ζάχαρη άχνη δάκρυα σοκολάτας ή σοκολατένια τρούφα.
Καλή επιτυχία!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις