Βουτιματα με μαρμελαδα

penny
2
Υλικά
800 γρ. μαργαρίνη
500 γρ. ζάχαρη άχνη
100 yp.  γάλα
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κιλό αλεύρι μαλακό
250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
500 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι

4 αυγά
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο μίξερ τη ζάχαρη άχνη, τη μαργαρίνη, το γάλα, το ξύσμα πορτοκάλι και τα αφήνουμε να αφρατέψουν. Μετά ρίχνουμε τα αυγά λίγα-λίγα και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι. Αφού ομογενοποιηθεί το μίγμα μ' έναν κορνέ ίσιο σ' ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί κόβουμε σε σχήμα δαχτύλου (μακρόστενα) τα βούτημάτα μας. όταν πια τελειώσει το μίγμα τα ψήνουμε στους 160°C για 12 με 17 λεπτά. Αφού κρυώσουν γεμίζουμε με τη μαρμελάδα πορτοκάλι και έτσι Θα ενώνουμε δύο-δύο τα βουτήματα. Τέλος, αφού λιώσουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, βουτάμε τα μπισκότα μας μέχρι τη μέση στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα για να στεγνώσουν. Μετά από αυτό τα βουτήματα μαρμελάδας μας είναι έτοιμα προς κατανάλωση!
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*