Βουτιματα με μαρμελαδα

By | 2 comments
Υλικά
800 γρ. μαργαρίνη
500 γρ. ζάχαρη άχνη
100 yp.  γάλα
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κιλό αλεύρι μαλακό
250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
500 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι

4 αυγά
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο μίξερ τη ζάχαρη άχνη, τη μαργαρίνη, το γάλα, το ξύσμα πορτοκάλι και τα αφήνουμε να αφρατέψουν. Μετά ρίχνουμε τα αυγά λίγα-λίγα και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι. Αφού ομογενοποιηθεί το μίγμα μ' έναν κορνέ ίσιο σ' ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί κόβουμε σε σχήμα δαχτύλου (μακρόστενα) τα βούτημάτα μας. όταν πια τελειώσει το μίγμα τα ψήνουμε στους 160°C για 12 με 17 λεπτά. Αφού κρυώσουν γεμίζουμε με τη μαρμελάδα πορτοκάλι και έτσι Θα ενώνουμε δύο-δύο τα βουτήματα. Τέλος, αφού λιώσουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, βουτάμε τα μπισκότα μας μέχρι τη μέση στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα για να στεγνώσουν. Μετά από αυτό τα βουτήματα μαρμελάδας μας είναι έτοιμα προς κατανάλωση!
Καλή επιτυχία!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

Χριστίνα είπε...

poia ayga ? afou den grafeis ayga .....

Ζητώ συγνώμη το έχω διορθώσει τώρα μπορείς να το δεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις