Ταρτα Τριπλης Σοκολατας

By | Leave a Comment
1
Υλικά
• 125 γρ. βούτυρο σε κομμάτια • 90 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη • 90 γρ. σοκολάτα γάλακτος ψιλοκομμένη • 1/2 φλιτζάνι πατημένη καστανή ζάχαρη • 2 αβγά ελαφρά χτυπημένα • 1 φλιτζάνι αλεύρι • 2/3 φλιτζανιού κομματάκια λευκής σοκολάτας
Εκτέλεση
Βουτυρώστε ένα βαθύ τετράγωνο ταψί για κέικ 19 εκ. και καλύψτε με λαδόχαρτο τη βάση και τις δύο πλευρές του, έτσι ώστε να προεξέχει περίπου 2 εκ. από το χείλος του ταψιού. Ανακατώστε το βούτυρο με την κουβερτούρα και τη σοκολάτα γάλακτος σε μέτρια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσουν. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει για 2 λεπτά. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα στο ταψί που έχετε ήδη ετοιμάσει. Ψήστε το γλυκό σε μέτριο φούρνο περίπου 30 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει. Κόψτε το γλυκό σε. κομμάτια, πασπαλίστε τα με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις