Cheesecake διαφορετικο

By | Leave a Comment
Από την κουζίνα της Πένης
Κατηγορία-Σοκολάτα            Μερίδες-4
Υλικά
125 γρ. μπισκότα σοκολάτας τριμμένα
90 γρ. βούτυρο λιωμένο
2 κουταλάκια ζελατίνα
1 κουταλιά νερό
500 γρ, τυρί κρέμα
2/3 φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Καλύψτε με λαδόχαρτο τη βάση και τις πλευρές ενός ταψιού 8χ26 εκ. για κέικ. Ανακατώστε τα τρίμματα μπισκότων και το βούτυρο και αλείψτε μ' αυτά τη βάση του ταψιού. Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Βάλτε τη ζελατίνα και το νερό μέσα σ' ένα φλιτζάνι. Τοποθετήστε το φλιτζάνι σε μπεν μαρί. Ανακατέψτε τη ζελατίνα μέχρι να διαλυθεί και αφήστε τη να κρυώσει. Χτυπήστε με το μίξερ το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και την εσάνς βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέστε τη σοκολάτα και το μείγμα ζελατίνας. Τοποθετήστε το μείγμα στο ταψί, πάνω από το μείγμα μπισκότων, και καλύψτε το. Βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις