Μπισκοτα βουτυρου γαλακτος

By | Leave a Comment
11 - Αντίγραφο
Υλικά
350γρ. αλεύρι 500γρ. λιωμένο βούτυρο 9 κ.σ. βούτυρο γάλακτος 2 κρόκους αβγών 150γρ. πέρλες ζάχαρης
Εκτέλεση
Χρόνος παρασκευής: 20 λεπτό (χωρίς τον χρόνο ξεκούρασης της ζύμης)
Ζυμώνετε το αλεύρι, το βούτυρο και το βούτυρο γάλακτος και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα στο ψυγείο. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1/2εκ, Κόβετε με φορμάκια τα μπισκότα σε διάφορα σχήματα και τα βάζετε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Ανακατεύετε τους κρόκους με δύο κουταλιές της σούπας νερό, αλείφετε τα μπισκότα με το μείγμα και τα πασπαλίζετε με πέρλες ζάχαρης. Ψήνετε τα μπισκότα για περίπου 10 λεπτά στους 175°C.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις