Σαντιγί

By | Leave a Comment
                                                      Υλικά  

Κρέμα γάλακτος: 500 γρ.
Άχνη ζάχαρη: 30 γρ.

Εκτέλεση:
 Βάζετε την κρέμα και το μπολ που θα την χτυπήσετε για 2 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο να κρυώσουν.
 Αδειάζετε την κρέμα στο μπολ και την χτυπάτε με μίξερ στη μεσαία ταχύτητα. Όταν αρχίζει να πήζει, πασπαλίζετε από πάνω την άχνη, συνεχίζοντας το χτύπημα.
 Όταν πήξει, σταματάτε το χτύπημα, γιατί η σαντιγί θα κόψει και θα γίνει βούτυρο. 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις