Πανακότα

By | Leave a Comment


Υλικά
200 γραμ. γάλα
70 γραμ. ζάχαρη
1 βανίλια
300 γραμ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
3 φύλλα ζελατίνης

Βραζετε το γαλα και μολις κοχλασει το αποσυρετε απο τη φωτια.
Εχετε μουσκεψει τη ζελατινα σε κρυο νερο να μαλακωσει.Ριχνετε τη ζελατινα, τη ζαχαρη,την βανιλια,την κρεμα γαλακτος στο γαλα και ανακατευετε.
Μοιραζετε σε μπωλακια και τα βαζετε στο ψυγειο.

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δημοφιλείς αναρτήσεις